Csik Viktória

Csik Viktória

GYEREKJÓGA, YIN JÓGA, TIBETI HANGTÁL TERAPEUTA

Több mint 25 éve dolgozom kommunikációs szakemberként, a munkám mellett felnőtt és gyermek coachként is praktizálok. A jóga és a gyermek jóga pedig egy igazi szerelem az életemben. Gyerekeknek adni valami olyat, amit élveznek és szeretnek, amiben fejlődhetnek testileg és mentálisan is, ugyanakkor tanulni tőlük felnőttként, számomra az egyik legfelelősségteljesebb és egyben legszebb dolog az életben.

A különböző korosztályok életkori sajátosságainak és mentális fejlettségi szintjének megfelelő felépítésű, változatos órákat tartok. Fontosnak tartom, hogy a játékos ászana gyakorlás, mozgás fejlesztés, sok-sok nagymozgás és játék mellett mindig kapjanak és tanuljanak valami kis pluszt (egészséges táplálkozás, természet tisztelete és szeretete, környezetvédelem, tudatos légzés, egészséges önbizalom stb.) amit haza tudnak vinni magukkal.

Szakmai kompetenciáim, elvégzett iskolák és tanfolyamok:

Sarasvati Intézet – Gyermekjóga oktatóképzés (Yoga Alliance International Certification)

Sarasvati Intézet – Gyermekjóga flow oktatói továbbképzés

Pro Bona (az International Associacion of Coaching magyar partnere) – Life coach képzés (felnőtt)

Újrahangolás Központ: Tranzakcióanalízis módszertan (felnőtt és gyermek modul)

Újrahangolás Központ: Szülő-gyermek-kamasz coach képzés

Solution Surfers: Brief coaching gyermekekkel és kamaszokkal

Coaching&Love Academy: Ifjúsági coach képzés

Ha szülőként jógázol biztosan nem kell elmagyarázni, hogy mennyi jótékony hatása van a jógának, ami természetesen a gyermekeknél is ugyanilyen fontos. Minél hamarabb megismerkednek vele, annál hamarabb épül be az életükbe.

A foglalkozások középpontjában a mozgás áll, de ugyanolyan fontos az érzelmi intelligenciájuk fejlesztése is. A foglalkozások testi, lelki és szellemi szinten is megalapozzák a gyermekek egészséges életét.

A gyermekjógát minden korosztálynak ajánljuk.