Góbi Rita

Góbi Rita

GÓBI TEST TRÉNING

Mozgasd meg magad!
Tréningezz Góbi Ritával!

A mai kortárs tánc kiemelkedő alakja megmutatja, ő milyen mozgássorral tartja edzésben magát. A tréningen használ jóga elemeket, erőnléti edzést, és olyan gyakorlatokat, amiket 30 éve fejleszt.

Lehetsz teljesen kezdő, haladó vagy profi, nem számít. Gyere és próbáld ki!

A Góbi Test tréning, -edzés célja a testünk-lelkünk karbantartása. Cél a mindennapi jól-léthez elengedhetetlen fizikai erőnlét megalapozása és fejlesztése, erősítő és nyújtó gyakorlatokon keresztül.
Nem kell profi táncosnak lenned, sem sportolónak. Elég, ha szereted a mozgást.

Az órákon garantált a feltöltődés, mert Góbi egy igazi energiabomba, aki szívesen megosztja az energiák áramlását, és rávezet saját testünk, lelkünk felfedezésére, tudatos használatára, fejlesztésére.

Góbi Rita a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát, mint táncművész, koreográfus, táncpedagógus. Sok független táncszínházi produkciónak valamint filmnek volt a részese, de ma már saját stílusának csiszolásában, fejlesztésében mélyül el leginkább. Játszik a testrészek külön mozgatásával, szereti a repetitív, miniatűr mozgásokat, a belső figyelemre összpontosuló szabad táncot. Előadásaival folyamatosan turnézik világszerte. Rita nem csak itthon, hanem külföldön is számos alkalommal tartott workshopot és mesterkurzust.

Bővebben: gobirita.hu

 

Fotó: Piti Marcell