Adriai jógatábor
Horvátország,
Veli Losinj

2024. augusztus 5-12.

Téma: a 7 csakra

Oktató

Brávácz Alexandra
Hatha jóga és Vinyasa Flow oktató, Női jóga oktató, gyerekjóga oktató, gerincterápiás jógaoktató, Az Útközben jóga jógastúdió alapítója és vezetője, a közösség megteremtője, jógatáborok szervezője és tanítója. Mesteroktató.
A jógával először a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán találkoztam, ahova vallásbölcselet-filozófia szakra jártam. Ha onnan visszatekintek, úgy tűnik, mintha eredetileg teljesen másfelé indultam volna el. Pedig nem.
Berlinben nőttem fel, aztán Budapestre költözve jött az ELTE és a német szak, végül közgazdász lettem. Kalandos életem volt, egy Karib-tengeri szigeten, Dominikán, mint búvároktató dolgoztam.
Az életem mindig erről szólt, újra inspirálódni, új utakat keresni. Megtanultam mindig újrakezdeni. Új városok, új országok, új emberek. Folyamatosan kerestem valamit, nyugalmat nem lelve mentem és kutattam. Ennyi keresés után csak még több kérdésem lett és konkrét válaszok helyett jött az életembe a jóga. 20 éve gyakorolom, lassan 12 éve tanítom is ezt a hagyományt.
Részvételi díj: 195 000 Ft
(400 Ft-os árfolyamon számolva, ha ez változik akkor ennek megfelelően változik az ár is)

Az ár tartalmazza a szállás és a jóga, meditáció programok költségét. Az étkezést és útiköltséget az ár nem tartalmazza.

Részvételi és lemondási feltételek:

A jelentkezést akkor tudjuk véglegesnek tekinteni, ha jelentkezés után közvetlenül a részvételi díj minimum 60%-a befizetésre kerül. Lemondást július 19-ig díjmentesen tudjuk elfogadni, utána a szállás árát sajnos már nem tudjuk visszatéríteni. Utazási és sport biztosítást érdemes bármelyik biztosítónál megkötni utazás előtt.

Időpont: 2023. augusztus 5-12.

Utazás: A ki- és hazautazás egyénileg történik, telekocsik megszervezését segítjük.

Szállás: 6 fős mobilházakban és 4 fős glamping sátrakban

Glamping Tents and Mobile Homes Trasorka, Veli Losinj

Fotók:
Ante Hamersmit, Unsplash
Glamping Trasorka