Egyéjszakás jógakaland – téli hétvége a Plitvicei-tavaknál
Plitvica selo, Horvátország

2023. január 21-22.

Téma: Újrakezdés

A Plitvice Nemzeti Park télen is várja a kirándulókat. A téli időszakban nagyon gyakori a hó itt, ez a régió az egyik leghavasabb régió Horvátországban. A különleges téli formák elképesztő kavalkádjában a tavak és vízesések gyönyörű kristály díszítést adnak a természetnek.
A sétautak hóval fedettek, emiatt a felső tavaknál az ösvények zárva vannak a biztonság miatt, ugyanakkor az alsó tavak nyitva tartanak egész évben.

Program

Január 21. szombat

7:00 indulás
13:00 érkezés, ebéd
15:00 eligazítás, ismerkedés
17:00 Hatha Jóga és meditáció
19:00 vacsora

Január 22. vasárnap

07:00 Vinyasa Flow és meditáció
9:00 reggeli
10:00 A tavak meglátogatása
14:00 Ebéd után hazaút
20:00 Hazaérkezés

Oktató

Brávácz Alexandra
Hatha jóga és Vinyasa Flow oktató, Női jóga oktató, gyerekjóga oktató, gerincterápiás jógaoktató, Az Útközben jóga jógastúdió alapítója és vezetője, a közösség megteremtője, jógatáborok szervezője és tanítója. Mesteroktató.
A jógával először a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán találkoztam, ahova vallásbölcselet-filozófia szakra jártam. Ha onnan visszatekintek, úgy tűnik, mintha eredetileg teljesen másfelé indultam volna el. Pedig nem.
Berlinben nőttem fel, aztán Budapestre költözve jött az ELTE és a német szak, végül közgazdász lettem. Kalandos életem volt, egy Karib-tengeri szigeten, Dominikán, mint búvároktató dolgoztam.
Az életem mindig erről szólt, újra inspirálódni, új utakat keresni. Megtanultam mindig újrakezdeni. Új városok, új országok, új emberek. Folyamatosan kerestem valamit, nyugalmat nem lelve mentem és kutattam. Ennyi keresés után csak még több kérdésem lett és konkrét válaszok helyett jött az életembe a jóga. 20 éve gyakorolom, lassan 12 éve tanítom is ezt a hagyományt.

Gyakran ismételt kérdések

Meddig jelentkezhetek? + -

Jelentkezni mindig addig lehet, amíg van hely. Ha már nincs hely, akkor ezt az eseménynél feltüntetjük.

Telekocsi? + -

Az utazás általában egyénileg történik, de telekocsik szervezését segítjük, összekötjük a sofőröket az utasokkal, így a költségek megoszlanak. A beosztás az út előtt 10 nappal történik a beosztás.

Milyen a szálláshely és az ellátás? + -

Általában 2-3-4 fős szobákban. Gyakran egyágyas elhelyezésre nincs lehetőség vagy csak felárral. Hogy kivel leszel egy szobában az utazás előtt kiderül, eddig mindig jól sikerült beosztanunk a jógikat. Az ellátás vegetáriánus, vegán étkezést, vagy diétákat, allergiákat bizonyos fokig figyelembe tudjuk venni, ha előre megosztod velünk a kérésedet.

Milyen fizetési módok közül választhatok? + -
  1. Egy összegben a jelentkezési díjat, vagy az előleget készpénzben átadom Brávácz Alexandrának a jelentkezés után 48 órán belül (az óráim alkalmával tudunk találkozni a jógastúdióban)

    vagy

  2. átutalással fizetek – az első részt a jelentkezés után átutalom a szervező számlájára 48 órán belül és a második részt helyben fizetem a táborban az oktatónak készpénzben.

Brávácz Alexandra, Erste Bank: 11600006-00000000-75118707

Mi történik, ha meggondolod magad? + -

A jelentkezési lap kitöltésével tudomásul veszem, hogy 2 héttel az utazás előtt a jelentkezést már nem áll módomban törölni, ha bármilyen okból mégis lemondom (akár esetleges lebetegedés, bármilyen egyéb vis major miatt) a részvételi díj egészét kifizetem. Ha jelentkezik még az utolsó két hétben valaki a helyemre, akkor visszakapom az összeget vagy egy legközelebbi út árába kérem beszámítani.

Mit tartalmaz a részvételi díj? + -

A részvételi díj tartalmáról olvashatsz az út leírásánál. Ha nem szerepel erre vonatkozóan külön információ, akkor általánosságban az ár tartalmazza a szállást és az ellátást (általában félpanziót) és a jógafoglalkozásokat.
Fontos! A részvételi díj nem tartalmazza az utazási költséget.

Részvételi díj: 30. 000,- Ft

Az ár tartalmazza 1 éjszaka szállást (háromágyas szobák), a reggelit, jógaórákat mindkét nap, relaxációt, meditációt. Az ár nem tartalmazza a további étkezéseket, az útiköltséget és a belépőt a tavakhoz (kb. 10 EUR).

Időpont: 2023. január 21-22.

Helyszín: Plitvicei-tavak, Horvátország

Időtartam: 2 nap, 1 éjszaka

Szállás: Ethno Houses Plitvice Lakes Wellness Hotel

Ellátás: Reggeli

Utazás: egyénileg vonattal vagy autóval, telekocsik megszervezését segítjük. Budapest-Plitvice távolsága kb. 500 km, 5 óra autóval.

A regisztrációt 40% előleggel tudod véglegesíteni, melyet az űrlapon megadott bankszámlára tudsz utalni.

Útközben Jóga Óbuda jógastúdió és meditációs központ