Könnyedség - nyári jóga elvonulás Visegrádon

2024. június 17-21.

Téma: Könnyedség

Szeretettel várunk június 17-21. között egy 5 napos elvonulásra, melynek témája nem más, mint a könnyedség. Köszöntsük együtt a nyarat egy mesés helyszínen, Visegrádon, ahol szemet és lelket gyönyörködtető környezetben hangolódhatunk a nyárra.

 

Szeretettel várunk!

Dorcsi & Marci

Mire lehet számítani?

Oktatók

Szűts Márton
Valamikor a harmincas éveimben elkezdtem jógázni, gerincproblémák, hátfájás miatt. A csoportos órákat hajnali mysore ashtanga-vinyasa jógával kezdtem, de néhány hónap után be kellett látnom: a testem nem úgy működik, ahogy kellene, és a napi 10 óra ülőmunka mellett valami mást kellett keresnem. 2012-ben a Mandala Jógastúdióban elvégeztem a gerincjóga oktatói tanfolyamot, ami jó alapot adott az induláshoz. Gerincspecifikus ismereteimet Bene Máté workshopjain bővítettem. 2016-ban elvégeztem a Bindusar Yoga School hatha jóga oktatói tanfolyamát. Itt kezdtem el mélyebben foglalkozni a jóga filozófiájával és a légzéssel.
Nagyon izgalmas a tudat és az anyag kapcsolata. Gondolataink, érzéseink, sémáink megjelenése a testtartásban, az izmokban. Talán ennél is érdekesebb, ahogy a testen keresztül hatunk az elménkre, a lelkünkre, az energiákra – ez a hatha jóga útja. Ebben a tudásban a keleti és a nyugati ismeretek egymást egyre inkább kiegészítik.
A jóga egy olyan hagyomány, amely megfelelő eszköz arra, hogy egyre mélyebb szinten segítse felfedezni a test-lélek kapcsolatot és elvezessen bennünket a lét mélységeihez.
Báthori Dorottya
2017 óta foglalkozom intenzíven önismerettel, aminek az első lépcsője a jóga gyakorlása, majd oktatása volt.
A testi tapasztalatokon keresztül jutottam el egészen mély felismerésekig, a születésem pillanatáig, így ezen az úton jutottam el oda is, hogy kismamákkal, babákkal, gyerekekkel is foglalkozzak.
2022-ben kezdtem el One Brain kineziológiával foglalkozni, ami idáig a leghatékonyabb módszernek bizonyult számomra az elakadásaim oldására, a működésem megértésére, az önszeretet elmélyítésére.

meszaros.dorcsi@gmail.com, vagy smartonhu@yahoo.com e-mail címen, 50.000 Ft előleg befizetésével. A fennmaradó rész a tábor kezdetekor fizetendő.

Részvételi díj: 150.000 Ft/fő, amely tartalmazza
– a szállást,
– a foglalkozások díját,
– 5 nap teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora – vegán ételekkel)
Nem tartalmazza: a sup bérlést, és az esetleges belépők díját (visegrádi vár)
 

 

Utazás: telekocsi rendszerben

Időpont: 2024. június 17-21.

Szállás: FoRest For Life – Visegrád. Pontosan azt az érzést kínálja Neked, amire ott, akkor a legnagyobb szükséged van.

A szobák a 4 évszak szerint vannak tájolva és berendezve, így pontosan azt az energiát fogod majd kapni, amelyre szükséged van.

Kétágyas szobákban leszünk elhelyezve.