Női téli jógatábor
Önismereti elvonulás jógával nőknek

2024. február 23-25.

Téma: Karma

A táborba mindenki várunk, aki készen áll a mély önvizsgálatra, függetlenül attól, hogy milyen jógagyakorlási tapasztalata van.

A regisztrációt 20000 Ft előleggel tudod véglegesíteni, melyet az űrlapon megadott bankszámlára tudod utalni.

Oktató

Brávácz Alexandra
Hatha jóga és Vinyasa Flow oktató, Női jóga oktató, gyerekjóga oktató, gerincterápiás jógaoktató, Az Útközben jóga jógastúdió alapítója és vezetője, a közösség megteremtője, jógatáborok szervezője és tanítója. Mesteroktató.
A jógával először a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán találkoztam, ahova vallásbölcselet-filozófia szakra jártam. Ha onnan visszatekintek, úgy tűnik, mintha eredetileg teljesen másfelé indultam volna el. Pedig nem.
Berlinben nőttem fel, aztán Budapestre költözve jött az ELTE és a német szak, végül közgazdász lettem. Kalandos életem volt, egy Karib-tengeri szigeten, Dominikán, mint búvároktató dolgoztam.
Az életem mindig erről szólt, újra inspirálódni, új utakat keresni. Megtanultam mindig újrakezdeni. Új városok, új országok, új emberek. Folyamatosan kerestem valamit, nyugalmat nem lelve mentem és kutattam. Ennyi keresés után csak még több kérdésem lett és konkrét válaszok helyett jött az életembe a jóga. 20 éve gyakorolom, lassan 12 éve tanítom is ezt a hagyományt.
Részvételi díj: 85.000,- Ft

 

Időpont: 2024. február 23-25.

Helyszín:  Érpatak

Időtartam: 3 nap, 2 éjszaka

Szállás:
Zsindelyes Cottage, Érpatak
Teljes panzió (reggeli, ebéd és vacsora)

Utazás: egyénileg vonattal vagy autóval, telekocsik megszervezését segítjük.