Nyárköszöntő
napközis jógatábor kisiskolások

2024. június 24-től 28-ig
Hétfőtől péntekig, 8:30-16:30-ig

Mozgásfejlesztés és alkotás – Sok-sok móka, kacagás 🙂

A nyári szünetben három alkalommal napközis jóga és kreatív alkotótábort szervezünk izgalmas programokkal, három különböző korcsoportban (ovis 4-6 éves korig, kisiskolás 7-10 éves korig, tini 11-14 éves korig) az Útközben Jóga stúdióban.

Az öt nap alatt a gyerekek a saját korosztályuknak megfelelően megismerkedhetnek a jóga alapjaival. A tábor témája a jámák ( helyes élettel kapcsolatos etikai szabályok) és a nijámák ( a helyes életmóddal kapcsolatos előírások). Minden nap megismerkedünk egy-egy jámával és nijámával.
A kisiskolás gyermekeknek az óvoda után többféle kihívással kell szembenézniük. Az egyik ilyen a hosszabb ideig tartó koncentráció, valamint a folyamatos, órákon át tartó, egy helyben ülés. Náluk a jógaórák kiemelt fókuszában a gerinc prevenció is áll, valamint olyan technikák elsajátítása, amelyek segítenek a tanulásban, illetve abban is, hogy hogyan birkózzanak meg az esetleg felmerülő stresszel. Mindezt persze nagyon játékosan, jóga-móka alapokon. 🙂
Nem csak a stúdióban, hanem kültéri helyszíneken is megtapasztalhatják a közösség erejét, a jógázás és egyéb fejlesztő foglalkozások jótékony hatásait. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, mesét nézünk és pihenünk. Megtanulunk tudatosan kikapcsolni. 🙂 Délután különböző egyedi kreatív kézműves programokkal várjuk őket. Az elkészített tárgyakat emlékként a táborozók haza is vihetik majd.

Minden reggel 8:30 és 9 óra között érkezünk, 16:00-16:30 között pedig indulunk haza. Napi négyszer étkezünk közösen, egészséges ételekből.

Kiket várunk?

7-10 éves fiúkat és lányokat. Előzetesen jógaórák látogatása nem feltétele a jelentkezésnek.

A tábor vezetői

Csík Viktória
Több mint 25 éve dolgozom kommunikációs szakemberként, a munkám mellett felnőtt és gyermek coachként is praktizálok. A jóga és a gyermek jóga pedig egy igazi szerelem az életemben. Gyerekeknek adni valami olyat, amit élveznek és szeretnek, amiben fejlődhetnek testileg és mentálisan is, ugyanakkor tanulni tőlük felnőttként, számomra az egyik legfelelősségteljesebb és egyben legszebb dolog az életben.
A különböző korosztályok életkori sajátosságainak és mentális fejlettségi szintjének megfelelő felépítésű, változatos órákat tartok. Fontosnak tartom, hogy a játékos ászana gyakorlás, mozgás fejlesztés, sok-sok nagymozgás és játék mellett mindig kapjanak és tanuljanak valami kis pluszt (egészséges táplálkozás, természet tisztelete és szeretete, környezetvédelem, tudatos légzés, egészséges önbizalom stb.) amit haza tudnak vinni magukkal.
Báthori Dorottya
2017 óta foglalkozom intenzíven önismerettel, aminek az első lépcsője a jóga gyakorlása, illetve oktatása volt.
A testi tapasztalatokon keresztül jutottam el egészen mély felismerésekig, a születésem pillanatáig, így ezen az úton jutottam el oda is, hogy kismamákkal, babákkal, gyerekekkel is foglalkozzak.
2022-ben kezdtem el One Brain kineziológiával foglalkozni, ami idáig a leghatékonyabb módszernek bizonyult számomra az elakadásaim oldására, a működésem megértésére, az önszeretet elmélyítésére.

Áttekintés és jelentkezés

Részvételi díj: 65.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza a tízórait, az ebédet, az uzsonnát. Egész nap gyümölcsök és innivaló (tea, víz) a gyerekek rendelkezésére áll.

25.000 Ft előleget kérünk a táborozó neve és a tábor időszak megjelölésével 2024. június

10-ig, amelyet átutalhatsz vagy fizetheted készpénzben, SZÉP kártyával vagy bankkártyával is a

stúdióban. A fennmaradó 40.000 Ft-ot a tábor első napján kérjük majd kiegyenlíteni.

Helyszín: Útközben Jóga Óbuda (III. ker. Kunigunda útja 18.)

Időpont: 2024. június 24-től 28-ig 

Jelentkezés: emailben, ételallergiák megjelölésével:

utkozbenjogastudio@gmail.com

Részletes programleírást később fogunk küldeni.

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

Dorcsi&Viki