Yogaindra jógaiskola

A Yogaindra jógaiskola az Útközben Jóga és Yogendra, azaz Brávácz Alexandra és Nagy József együttműködéséből született. Nagy Józseffel – aki az elsők között indított jógaoktatóképzést Magyarországon – 2017 óta képzünk együtt jógaoktatókat.

Mi először jógikat képzünk, csak utána oktatókat. Alapoktatóképzésünk és továbbképzéseink transzformatív erejével képes leszel átalakítani az életedet.

Válj azzá, aki mindig is akartál lenni, találd meg azt, aki valójában vagy! Találd meg az erődet, fejleszd ki az egészséges önbizalmadat és válj önmagad legjobb verziójává! 

Rólunk mondták

Beatrix

Én magam rengeteg változáson mentem keresztül ez alatt az 1 év alatt. Közelebb kerültem önmagam megismeréséhez, mint eddig bármikor. Ezen kívül csodálatos embereket ismertem meg, nagyon jó közösség alakult ki a többi hallgatóval. Örülök, hogy ennek a része lehettem/lehetek. Egy életre szóló élmény, egy életstílus és az út még csak most kezdődik. Hiányozni fog a tanfolyam. Talán ha egy mondatban akarnám elmondani, úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy végre megtaláltam az utam.

Rozália

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a kurzuson. Óriási önismereti folyamat ez az egész. Köszönöm!

Ági

A képzés során rengeteg mindent megtudtam a jógáról és saját magamról is. Önismeret a javából ez a tanfolyam, bátornak, türelmesnek és elszántnak kell maradni, mert minden meg fog változni utána!

Kriszta

A tanfolyam megadta sok kérdésemre a régóta és sokfelé kutatott válaszokat. Megerősödtem, stabilabbá váltam, sok tekintetben megváltoztatta az életemet, a gondolkodásomat. Eljutottam a zéróponthoz (startvonalhoz), ahonnan indulni érdemes és amelyre biztonságosan lehet építkezni.

Anita

Rengeteget kaptam ettől a jógaoktatói tanfolyamtól. Többek között mélyült az önismeretem, sok pozitív emberrel ismerkedtem meg, s nagyon hasznos összefüggésekről tanultunk. Szandra és Najó tudása és személyisége is sokat tett ahhoz, hogy ez egy igazán minőségi tanfolyam legyen. Bíztatok mindenkit, aki szeretne elmélyedni az önismeretben, a jóga elméletében, gyakorlatában és tanításában, hogy jelentkezzen erre a tanfolyamra.

Júlia

Azt mondanám mindenkinek, akit úgy húz a szíve az oktatóképzés felé, mint a gravitáció, hogy hallgasson rá! Ahogyan azt is, hogy az sem volt véletlen, hogy én pont az Útközben Jóga és Yogendra képzésre jelentkeztem. Pont itt kellett lennem, itt volt dolgom és hálás vagyok minden tapasztalásért.

Induló képzések

NŐI-, KISMAMA- ÉS BABA-MAMA JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

3 modulos továbbképzés már végzett oktatóknak vagy akik rendszeresen 1 éve gyakorolnak

Következő tanfolyam indul:
2022. október 2.
A női nemi működés, a férfiaktól eltérően, ciklikus jellegű, ezért a nő számára a gyakorlást és igazából az egész életét a ciklusa határozza meg. A tanfolyamon célunk megismerni jobban önmagunkat, egységbe kerülni önmagunkkal, a női működésünk megértése és egyensúlyba hozatala által. 

189.000 Ft — 378.000 Ft

A modulokat külön is el lehet végezni.
VINYASA FLOW JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

100 órás továbbképzés már végzett oktatóknak vagy akik rendszeresen 1 éve gyakorolnak

Következő tanfolyam indul: 
2022. október 8.
A 100 órás vinyasa flow oktatói továbbképzés segítségével megismerheted ennek a viszonylag fiatal, de annál izgalmasabb irányzatnak az alapjait. Megtudhatod, hogyan épül fel egy vinyasa flow óra, elvégzése után képes leszel összeállítani egy áramló jógaórát – különböző szempontok alapján akár saját magadnak, akár gyakorlóknak.

189.000 Ft

ALAP JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

1 éves, 250 órás Hatha alaptanfolyam

Következő tanfolyam indul:
2022. november 12.
A tanfolyam általános célja lehetőséget nyújtani olyan magas fizikai, szellemi, lelki és önismereti képességek elsajátításához, melyek segítségével a leendő jógaoktató képes a mindennapi életben, a gyakorlatban megvalósítani a belső szabadságot és megélni a jóga alapelveit.
YAI nemzetközi végzettség és MJSZ magyar végzettség

330.000 Ft

GERINCKÖZPONTÚ MOZGÁSTERÁPIÁS- ÉS SZENIOR, RESZTORATÍV JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS 

2 modulos továbbképzés már végzett oktatóknak vagy akik rendszeresen 1 éve gyakorolnak

Következő tanfolyam indul:
2023. január 28.
A képzést tartják:
A) 100 óra gerincközpontú mozgásterápiás jóga továbbképzés: Szűts Márton, jógaoktató
B) 100 óra szenior és resztoratív jógaoktató képzés: Hollósy-Pados Krisztina, jógaoktató

189.000 Ft — 378.000 Ft

A modulokat külön is el lehet végezni.

Útközben Jóga Óbuda jógastúdió és meditációs központ