Yogaindra jógaiskola

A Yogaindra jógaiskola az Útközben Jóga és Yogendra, azaz Brávácz Alexandra és Nagy József együttműködéséből született. Nagy Józseffel – aki az elsők között indított jógaoktatóképzést Magyarországon – 2017 óta képzünk együtt jógaoktatókat.

Mi először jógikat képzünk, csak utána oktatókat. Alapoktatóképzésünk és továbbképzéseink transzformatív erejével képes leszel átalakítani az életedet.

Válj azzá, aki mindig is akartál lenni, találd meg azt, aki valójában vagy! Találd meg az erődet, fejleszd ki az egészséges önbizalmadat és válj önmagad legjobb verziójává! 

Rólunk mondták

Beatrix

Én magam rengeteg változáson mentem keresztül ez alatt az 1 év alatt. Közelebb kerültem önmagam megismeréséhez, mint eddig bármikor. Ezen kívül csodálatos embereket ismertem meg, nagyon jó közösség alakult ki a többi hallgatóval. Örülök, hogy ennek a része lehettem/lehetek. Egy életre szóló élmény, egy életstílus és az út még csak most kezdődik. Hiányozni fog a tanfolyam. Talán ha egy mondatban akarnám elmondani, úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy végre megtaláltam az utam.

Rozália

Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a kurzuson. Óriási önismereti folyamat ez az egész. Köszönöm!

Ági

A képzés során rengeteg mindent megtudtam a jógáról és saját magamról is. Önismeret a javából ez a tanfolyam, bátornak, türelmesnek és elszántnak kell maradni, mert minden meg fog változni utána!

Kriszta

A tanfolyam megadta sok kérdésemre a régóta és sokfelé kutatott válaszokat. Megerősödtem, stabilabbá váltam, sok tekintetben megváltoztatta az életemet, a gondolkodásomat. Eljutottam a zéróponthoz (startvonalhoz), ahonnan indulni érdemes és amelyre biztonságosan lehet építkezni.

Anita

Rengeteget kaptam ettől a jógaoktatói tanfolyamtól. Többek között mélyült az önismeretem, sok pozitív emberrel ismerkedtem meg, s nagyon hasznos összefüggésekről tanultunk. Szandra és Najó tudása és személyisége is sokat tett ahhoz, hogy ez egy igazán minőségi tanfolyam legyen. Bíztatok mindenkit, aki szeretne elmélyedni az önismeretben, a jóga elméletében, gyakorlatában és tanításában, hogy jelentkezzen erre a tanfolyamra.

Júlia

Azt mondanám mindenkinek, akit úgy húz a szíve az oktatóképzés felé, mint a gravitáció, hogy hallgasson rá! Ahogyan azt is, hogy az sem volt véletlen, hogy én pont az Útközben Jóga és Yogendra képzésre jelentkeztem. Pont itt kellett lennem, itt volt dolgom és hálás vagyok minden tapasztalásért.

Induló képzések

GERINCKÖZPONTÚ MOZGÁSTERÁPIÁS- ÉS SZENIOR, RESZTORATÍV JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS 

2 modulos továbbképzés már végzett oktatóknak vagy akik rendszeresen 1 éve gyakorolnak

Következő tanfolyam indul:
2023. január 28.
A képzést tartják:
A) 100 óra gerincközpontú mozgásterápiás jóga továbbképzés: Szűts Márton, jógaoktató
B) 100 óra szenior és resztoratív jógaoktató képzés: Hollósy-Pados Krisztina, jógaoktató

189.000 Ft — 378.000 Ft

A modulokat külön is el lehet végezni.