a

Egy új korszak hajnalán

Az elmúlt napok nagyon sűrűek voltak, ezért is maradt el sok bejegyzés, nem tudtam írni nektek Maha Shívaratriról, Shíva nagy napjáról, a hatalmas átalakulásról, ennek a bejegyzésnek a végére biggyesztem a tavalyit. Röviden azért írok most legalább az újholdról, mert nagyon fontos napok állnak előttünk.

A legfontosabb, hogy ma van az újév első napja. Boldog 2150. évet minden érző lénynek! Kezdődik a Víz-Nőstény-Nyúl éve, valami teljesen más, mint amit eddig tapasztaltunk, kinyílnak a kapuk.

Persze te döntesz, hogy átlépsz-e, vagy maradsz-e még a szenvedésben.

A tegnapi Halak-Újhold ez az energia, a határtalanság, hogy már nem vagyunk limitálva, ébredezünk, tisztul a kép, ki tudjuk húzni a fejünket és emelt fővel tudunk haladni. Lubickolhatunk. Kérdés, hogy akarunk-e. Az újhold a lehetőségek tárháza.

Szintet lehet lépni.

A lehetőségek tárháza ijesztő is tud lenni annak, aki nem tud azzal mit kezdeni, hogy neki lehet jó az élet, így most lehet, hogy meg is ijedsz ettől és nem mered az összes fogást az asztalról elvenni, folyton azt nézed, ok ok, de honnan jön a pofon. Engedd magad áramolni és akkor nem jön!

A Halak – a halál – ugyanazon szótő, valami benned meg fog most halni, végleg el fog múlni és ez ad teret az újnak. Persze ez félelmetes is lehet, aki amúgy is hajlamos a bizonytalankodásra. Transzformációs napokat élünk, ha tudatosan követjük és irányítjuk az eseményeket. A régi hitrendszereket lerakhatjuk és valami új kezdődik ezzel az új évvel el. Jön a bőség és a jószerencse éve.

Csak bírjuk el. Tudsz még hinni benne?

Ha igen, akkor megtörténhet önmagad meghaladása. Persze csak akkor, ha magaddal foglalkozol és nem töltöd az időt feleslegesen azzal, hogy másokat bírálj.

Eddig teszteltek bennünket, hogy bírjuk a nehézségeket, aki most mentálisan erős, az felemelkedhet.

Ha egy komoly döntés előtt állsz, akkor teljesen másképp fogsz tudni rátekinteni. Amihez eddig ragaszkodtál, azt veszed észre, hogy hirtelen már nem és képes leszel másképp látni azt. Na ekkor képes leszel azt végleg elengedni, ez pedig felszabadítóan hat rád. Most már tudod, hogy nem azon múlik minden, ezért nem kapaszkodsz abba, amibe nem érdemes, nem tekintgetsz folyamatosan hátra, hiszen előtted a végtelen óceán.

Újraírhatod most a történetedet.

Élvezd a felszabadult érzéseket, élvezd, hogy felül tudsz emelkedni és kerekedni sok mindenen, hogy könnyebb lett minden. És ez nem azt jelenti, hogy nem veszed komolyan, csak már nem nehezedik teherként rád.

Legyen, aminek lennie kell. Add át magad.

Képes vagy rábízni magad az életre? Tudsz-e még hinni? Ez most a kérdések kérdése.

Ami jön, fogadom, ami megy engedem.

Most az nyer, aki a külső bizonytalanságot, ezt az átmeneti helyzetet képes jól tűrni. Annak a hajnal után biztosan jön a reggel.

Hari OM

Brávácz Alexandra