a

Érzelmi rendszerezés

A biztonságérzetünk kerül előtérbe az elkövetkezendő napokban. Most felerősödik bennünk az az érzés, hogy nagy szükségünk van az érzelmi biztonságra, stabilitásra, a tiszta és őszinte beszédre, önmagunkkal és másokkal szemben is. Itt az ideje bevallani és tisztázni mindent, ha van benned valami, amit eddig rejtegettél. Elsősorban magad előtt, nem feltétlenül kell nagy plénum előtt coming outolni, bár a legjobb időszak van erre is.

Valahogy most nem hagyod magadat lebegtetni, nem hagyod, hogy tisztázatlan érzésekkel forduljanak hozzád.

Rend és rendszer, ezek a jelszavaid. Szeretnéd, ha rend lenne benned és az érzéseidben. Minden, ami kaotikus, ami nem tiszta szándékú, ami tisztázatlan, most felszínre kerül és jó látszódik.

Próbálj meg elfogadóbb lenni és gyakorold a türelmet, nem lehet semmit és senkit sürgetni. Bízz az életben, ne várd, hogy tökéletes legyen, hogy mindenki benne úgy működjön, ahogy te azt elképzelted.

Hagyd az elvárásaid, mert iszonyú fárasztó tud lenni. Te is az tudsz lenni most önmagadnak és mások számára is.

Egyensúlyoz jól és próbáld megemészteni, hogy nem tudod a dolgokat, más embereket, a világot kontrollálni. Csak magadat tudod irányítani.

Gyakorold az elfogadást. Minden jó és minden megérkezik úgyis időben hozzád, aminek vagy akinek nálad a helye. Aminek meg nem, az meg hagy menjen.

Aki menni akar, azt soha ne fogd vissza!

Namaste

Brávácz Alexandra