a

Önfeledtség

A Nyilas nem enged felülni a szomorúság hullámaira, akárhogy is próbálkoznak az erők. A mostani Telihold előhozza a pozitivista, életigenló, kalandor, szabadságra áhítozó, tervezgető, a múltba ugyan tekintő, de előre haladó éned.
A telihold a Nyilasban a jövőbe vetett hit jelképe. Nem pusztán egy reménysugár, hanem annál sokkal, de sokkal több. Az a biztos, szilárd hit, ami ott van benned minden mögött.
Tudni és hinni. Hinni abban, hogy egyszer minden úgyis úgy lesz, ahogy az minden résztvevőnek a lehető legjobb lehet.
A Nyilas a célok belövése, a határozottság, a magabiztosság, az őszinteség önmagunkkal szemben. Az intuíció követése. Követnéd, csak az Ikrek felpiszkál, ő azt mondja, “jó, jó de…”. Viszont most nincs de! Könnyen le tudod söpörni, el tudod hárítani az akadályokat a gondolkodásodból, akár úgy, hogy a problémákat egyszerűen elnapolod. Félreteszed, majd később fogsz velük foglalkozni. Hagyd, nem a megoldások idejét éljük.

Most megjelenik a boldogság a boldogtalanságban. Az egység a kettőségben, a bizonyosság a kétségekben. Most megtalálod az édeset a savanyúban.
Bízni, tudni, hinni.
Nem a mélyre ásás időszaka van, a nagy meglátások nem biztos, hogy most fognak megtörténni. Élvezd inkább a napsütést, de az esőt is!

Menj úszni, kirándulni, heveredj le a mezőre, bámuld a felhőket, gázolj bele a tó vizébe, állj a vízesésbe, ússz be jó mélyre, hallgasd a madarak énekét! Olvass a parkban, nézd a csillagos eget, várd a napnyugtát vagy a napfelkeltét. Készítsd el az idei bodzaszörpöt, azt az isteni kovászos uborkát, az eperből a lekvárt.
Ízlelgesd az életet, mint egy ínyenc, amíg csak lehet, és élvezd minden egyes cseppjét.
Szívd magadba a nyarat és szeress!
Örülj a kis dolgoknak is. Mert minden kis dolog valójában óriási. Csak nem mindig tudjuk azokat értékelni.

A hiányokkal ne foglalkozz most, hanem csak azzal, ami teljes az életedben.
Na menj, rakd le a telefont, zárd be a gépet, szagolj bele a levegőbe, hajolj bele az este eljövetelébe és figyeld az érzéseid.
Az élet igenis szép!
Ezt az érzést pedig most nem veheti el tőled senmmi.

Hari OM
Brávácz Alexandra