a

Önfeledtség

A Nyilas nem enged felülni a szomorúság hullámaira, akárhogy is próbálkoznak az erők. A mostani Telihold előhozza a pozitivista, életigenló, kalandor, szabadságra áhítozó, tervezgető, a múltba ugyan tekintő, de előre haladó éned.
A telihold a Nyilasban a jövőbe vetett hit jelképe. Nem pusztán egy reménysugár, hanem annál sokkal, de sokkal több. Az a biztos, szilárd hit, ami ott van benned minden mögött.
Tudni és hinni. Hinni abban, hogy egyszer minden úgyis úgy lesz, ahogy az minden résztvevőnek a lehető legjobb lehet.
A Nyilas a célok belövése, a határozottság, a magabiztosság, az őszinteség önmagunkkal szemben. Az intuíció követése. Követnéd, csak az Ikrek felpiszkál, ő azt mondja, “jó, jó de…”. Viszont most nincs de! Könnyen le tudod söpörni, el tudod hárítani az akadályokat a gondolkodásodból, akár úgy, hogy a problémákat egyszerűen elnapolod. Félreteszed, majd később fogsz velük foglalkozni. Hagyd, nem a megoldások idejét éljük.

Most megjelenik a boldogság a boldogtalanságban. Az egység a kettőségben, a bizonyosság a kétségekben. Most megtalálod az édeset a savanyúban.
Bízni, tudni, hinni.
Nem a mélyre ásás időszaka van, a nagy meglátások nem biztos, hogy most fognak megtörténni. Élvezd inkább a napsütést, de az esőt is!

Menj úszni, kirándulni, heveredj le a mezőre, bámuld a felhőket, gázolj bele a tó vizébe, állj a vízesésbe, ússz be jó mélyre, hallgasd a madarak énekét! Olvass a parkban, nézd a csillagos eget, várd a napnyugtát vagy a napfelkeltét. Készítsd el az idei bodzaszörpöt, azt az isteni kovászos uborkát, az eperből a lekvárt.
Ízlelgesd az életet, mint egy ínyenc, amíg csak lehet, és élvezd minden egyes cseppjét.
Szívd magadba a nyarat és szeress!
Örülj a kis dolgoknak is. Mert minden kis dolog valójában óriási. Csak nem mindig tudjuk azokat értékelni.

A hiányokkal ne foglalkozz most, hanem csak azzal, ami teljes az életedben.
Na menj, rakd le a telefont, zárd be a gépet, szagolj bele a levegőbe, hajolj bele az este eljövetelébe és figyeld az érzéseid.
Az élet igenis szép!
Ezt az érzést pedig most nem veheti el tőled senmmi.

Hari OM
Brávácz Alexandra

Útközben Jóga Óbuda jógastúdió és meditációs központ