a

Nyílnak a kapuk

Ma este(2023.03.20.) 22:25-kor váltunk a Kos jegybe, ami egybeesik a tavaszi napéjegyenlőséggel, a nappal és az éjszaka kiegyenlítődik, a fény és a sötétség egyensúlyba kerülnek bennünk. Holnaptól egyre inkább teret nyer a világosság, indul egy új kor. Az Újhold is jön, holnap este hét óra előtt köszönt ránk, ez még inkább teret ad annak a tiszta erő energiának, ami majd az április eleji Teliholdig folyamatosan tovább fokozódni fog.

Pattanásig feszül az élet és ez ma kezdődik csak igazából.

A Kos a fej, a fejtől indul az asztrológiai kör, ezért nagyon oda kell figyelni most a fejünkre, a forró fejre, a gondolatokra, arra, hogy mit akarunk. Komoly tétje van tudatosan irányítani magunkat, mert sajnos most megtörténhet bármi, ha valaki nem gondolkodik és erőt fitogtatva hoz olyat, amivel sokaknak szenvedést okoz.

Persze jó döntést is lehet most hozni, viszont nem hirtelenkedésből, hanem határozott és elszánt tudásból. Persze ahhoz, hogy tudatosan és átgondoltan tudj döntéseket hozni, eddig is törekedned kellett a tudatosságra.

Úgy tartják, hogy most egy különleges kapu nyílik, egy olyan kapu, ami legutoljára évezredekkel ezelőtt volt csak nyitva és azóta mindeddig zárva és láthatatlan volt. Nagyon nagyot lehet most lépni. A régi világ összeomlik.

Ébredünk.

Kiégethetünk most magunkból mindent, ami hosszú évek óta fájdalmat okozott. Ne megérteni próbáld, mert azt úgysem tudod, csak legyél jelen, legyél benne a jelenben és a történésekben.

Új élet fogan és jó lehetőség van most arra, hogy ez az új élet egy új pályára álljon. A tökéletes potenciál megjelenik. A megoldás. De rengeteg a tűz elem és a miatta fennálló bizonytalanság és ez sajnos most egyelőre még nőni is fog. Nagyon észnél kell lenni. Kemény napok előtt állunk, de aki tudatosan él, könnyebben tudja megélni.

Most nem lehet megállni, őrült sodródás. Ne kapaszkodj, csak figyeld a változást, engedd, hogy megtörténhessen.

Az évkör napjai között vannak különlegesen kitüntetett napok, amik egyrészt tagolják az évet, egyfajta ritmust adva az életünknek, másrészt ráirányítják a fókuszt valamire, ami lényeges. Felhívják az ember figyelmét valamire, rögzítenek egy kezdő- vagy egy végpontot. A tavaszi és őszi napéjegyenlőségek és a nyári/téli napfordulók azért különösen kiemeltek, mert ilyenkor mindig valami markánsan lezárulhat és mindannyiunk életében egy új fejezet pedig elkezdődhet.

A te életkönyvedben, ha ennek az új fejezetnek egy címet adnál, mi lenne az? Szerinted mi vár rád, mi jön most?

Nagyon fontos megjelölni magadban a címet, hiszen kell a fókuszpont, kell az, hogy hova teszel energiát, mi a terved.

Miről szóljon most az életed?

A napéjegyenlőség az évkör azon jelentős pillanata, amikor a Nap középpontja, a Földről nézve, pontosan egyvonalba kerül, vagyis áthalad az egyenlítőn. A Nap ilyenkor pont félúton van, majd a június végi Szentivánéj, a Nyári Napforduló a teljes világosság pillanata, akkor lesz a leghosszabb a nappal.

A tavaszponttal jól be lehet indulni, be lehet durrantani a motort, legyen az bármilyen életterület. Ilyenkor például nagyon jó lendülettel lehet valamire vállalkozni, valamire, amihez eddig nem volt bátorságod.

Amit eddig elültettél, most kivirágzik és finoman megmutatkozik. Akaratunk jelölője, a Kos pedig mögé tudja tenni azt az energiát, ami szükséges a végső megvalósításhoz.

A napéjegyenlőség olyan, mint az első lépés egy ismeretlen tájra, ami nem csak számodra nagy lépés, hanem az egész univerzum számára az lesz, hiszen össze vagyunk kötve, hatással vagyunk egymásra, karmikusan. Amit most meglépsz, vagy amit most nem lépsz meg, annak a döntésnek komoly és nagy horderejű, hosszabb távú hatása lesz, hiszen ez most az alapkőletétel, nagyon nem mindegy, hova ásod. Ügyelj arra, hogy ne menj fejjel a falnak, akkor is ha most az élet arra tolna, ne told erőből, hanem szimplán belső, mély belátásból.

Gyakorolj és az utadat világosan látni fogod.

Amit most elindítasz, az nem kisebbet, hanem az egész világot határozza és változtatja meg. Lépd át az árnyékodat!

Na mi a te címed? Az enyém A biztonság megtalálása.

Szeretettel,

Brávácz Alexandra